Post by propoubcapmuni on Feb 18, 2022 5:28:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hollywood Story®: Fashion Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше монет ▞▞▞
▞▞▞ Hollywood Story®: Fashion Star 2022 version ▞▞▞
Так погана гра та ігровий фільм закінчилися, і вони відмовилися від 30 діамантів чому 😠😠😠, будь ласка, перевірте
Мені дуже сподобалася гра... Але причиною, чому я поставив їй 4 зірки, є енергія.. Ви повинні зупинити енергетичну систему або, якщо ви хочете зберегти це, дайте нам більше енергії, наприклад 50 або, можливо, 100? Це було б набагато краще. Ви граєте в гру і виконуєте 2 або 3 кроки, а потім закінчите? Треба почекати. Це дійсно дуже дратує. Будь ласка, змініть його
Ця гра гарна. Але одяг такий дорогий, як і справді дуже дорогий, і я не можу купити більше трьох, ніби я можу купувати лише по одному, тому що вам потрібно заробляти дорогоцінні камені дуже довго. І ця реклама, щоб отримати більше дорогоцінних каменів, дає лише 2 дорогоцінні камені.
Що ж, мій досвід із грою був чудовим і жахливим, коли ти ходиш на міні-ігри та йдеш на подарунки фанатам, витрачаєш 10 діамантів, а коли граєш, дієта все одно порушується, і іноді я не розумію, коли Нікі каже, що рівень та також як ви можете отримати колекцію, коли ці предмети закінчаться. Мені це подобається і не подобається, і я можу позбутися цього, покращивши гру, дякую babe love xoxo ☺😉 І, до речі, мені 10 років, мені 10 років, і це мій тато обліковий запис, а це мій планшет
Hollywood Story®: Fashion Star Aventura ninm
Кульгавий. Ця гра дуже важка і кульгава. Це занадто боляче, щоб отримати дорогоцінні камені😡🤬
Додаток чудовий але нема української мови дуже прошу додати українську мову тоді гра буде ще краща!
крута гра
Гра глючить
Така марна трата часу По-перше, гра проста та цікава, але коли ви підвищуєте рівні, починається справжня гра, вони кажуть нам купити найкращий костюм, але ця сукня коштує більше, ніж ви можете собі дозволити в грі, немає багатих речей, які ви бачите в додаванні та найважливішому Справа в тому, що так важко купити дорогоцінні камені та готівку, що буквально втрачаєш надії на гру
Це дійсно весела і легко найкраща гра, яку я коли-небудь встановлював, але мати можливість грати приблизно 3 хвилини за раз, перш ніж чекати на поповнення енергії, - це біль.
Дивовижний!!! Не отримує посадку через 20 хвилин, як інші ігри, в які я грав раніше. Настійно рекомендується
👍👍👍👍
Але додайте мови, які вам пишуть будь ласка
Я люблю цю гру, але в цій грі Беверлі Хіллз хоче реальні гроші, тому я видалю її до ранку
Це гарна гра, але мені не подобається той факт, що я повинен купувати все, якщо я хочу подолати будь-яку місію, і це не гарна ідея
Справді гарна гра.. Чесно кажучи, я залежний від неї, але 😭 речі коштують багато діамантів, і я занадто молодий, щоб купувати речі за реальні гроші, і я ненавиджу закінчуватися без енергії Але в цілому гарна гра 100000|10 Дуже рекомендую
Hollywood Story®: Fashion Star சாகசம் fqge
Мені дуже подобається ця гра, вона може коштувати трохи дорого, але мене зводить з головою те, що енергія вистачає, поки я знімаю фільм, це так дратує
Було б 4 зірки, але мені не подобається, що кожен раз, коли ви змінюєте зачіску, зачіску, на яку ви витратили гроші тощо, ви повинні ходити й купувати їх щоразу, коли шкарпетки, тому що ви повинні мати можливість купіть зачіску, а потім зможете використовувати їх, коли вам заманеться.
Гарна гра, мені дуже подобається. Це єдина гра, на яку я витрачаю реальні гроші. Я дуже далеко зайшов на свій старий пристрій, а потім він зламався, тому я знову завантажив гру, але мені довелося починати все спочатку, і цього разу я не витрачав гроші, тому що я витратив так багато на свій інший. Як повернути старого персонажа, допоможіть, будь ласка, дякую
Спочатку я завантажив її 2 роки тому, через 2 дні вони сказали, що з нею щось не так. Збережено пошкоджено, і гра не може відкритися, будь ласка, швидко вирішите цю проблему. Мені подобається ця гра Game Id Ceufq399
Дуже весела гра подобається. Було б краще, якби було легше отримати енергетичні бали
Це стає занадто розчаровуючим, щоб грати. Я граю в ці ігри, щоб розслабитися, і змушений викладати діаманти за історії не розслабляє. Я НЕ ХОЧУ нерухомість на Мальдівах, Аспені чи Парижі. Я не можу дозволити собі Gold Pass. Я заощадив на Париж, а це лише гігантська дитяча кімната. Я не можу стежити за своїм одягом! ЯК оцінюються наряди? Я раптом отримую 3s, а не 4s чи 5s, коли Тоні робить мій знімок вранці. (Я маю 46 рівень.) Це пригнічує. Я думаю, що скоро перестану грати.
Я люблю гру, але вона хоче, щоб я їм платив, а я не хочу платити гроші, я просто хочу грати в гру
найкращаааа!!!)😍😍😍
Це дійсно весела гра. Я поставив лише 4 зірки, тому що я вважаю, що це трохи повторюється щодо завдань, поставлених для просування вперед. Єдина моя невелика скарга – це кількість енергії, необхідної для виконання завдань для просування. Крім того, я ЛЮБЛЮ це! На 100% варто завантажити! Я впевнений, що найближчим часом зміню свою оцінку на 5 зірок. Чудова гра, справді! Дякуємо творцям і команді за те, що поділилися цим з усіма нами! Можливо, якісь події/безкоштовні подарунки допоможуть з оцінками😁 Просто пропозиція
Перш за все, я завантажував цю програму на свій старий телефон раніше, і мені вона сподобалася, але я втратив цей телефон, коли отримав новий телефон, я завантажив його, і я навіть не запустив гру, і вона зависає та видаляється 😠😡🤬🤬😡😠 😠😡🤬😠😡🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠😠😡😡👺😡👺👺
Supreme Duelist Stickman Akcija rqck
Заробити діаманти дуже важко...
Я цю гру скачала і перевела українький язик
Чому моя гра не відкривається? Просто написано зачекай, будь ласка, і все. Лише 5% і не більше
Дуже кльова можна папробувати стати атцем
ТІ хто кажу поміняй мову поміняй мову хай вчать саму мову тому що не все у світі можна поміняти мову
Я люблю цю гру, але вони не дають вам достатньо грошей, енергії чи діамантів, будь ласка, дайте нам більше грошей, енергії та діамантів
Я НЕ МОЖУ ПОЖЕНИТЬСЯ ЧОГО!?але гра нормік
Класна іга рекомендую не лагає
Коли закінчується блискавки то час триває дуже довго, я б хотіла, щоб там було не 5 хвилин, а 1 хвилина
Hollywood Story®: Fashion Star Nuotykių dao
Дуже дуже дуже гарна гра 🥰 Будь ласка, видаліть мережеве підключення Тоді я поставлю 5 зірок
Гра недуже
Добавте російську або українську мову і зніжте ціни на одяг
Ця гра дивовижна! Я люблю це і завжди граю в нього у вільний час. Мені дуже подобається сюжет гри і хороша графіка! Я рекомендую цю гру, якщо ви шукаєте історію знаменитості!
Гра абсолютно дивовижна, але єдина зворотна сторона гри - це проблема вищих цін на сукні з діамантами. Будь ласка, виправте це. Ціна сукні повинна бути від 30 до 100 діамантів. Коли ви виправите гру, зробіть цю зміну в грі. Дякую! До речі, гра 👌🏻
Гра найкраща, але поліцейський податок на подарунки фанатам дуже нудний
Добре, що я так старався і отримав VIP, але потім щось сталося, і я втратив усе
Класна гра якраз оновлюю тільки скажіть як одружитися
Я дівчина, мені це дуже подобається. Це найкраща гра
це весела гра, яка викликає залежність; однак ціни просто жалюгідні. майже все коштує сотні діамантів, і вам потрібно витратити принаймні понад 30 доларів, щоб отримати наполовину пристойну сукню та завершити історію. ця гра стає шахрайством, і, переглянувши більшість цих коментарів, я не думаю, що це триватиме, якщо творці не стануть трохи розумнішими. тож, якщо ви готові витратити понад 100 доларів США на гру на телефоні, щоб завершити історію, ця гра для вас!
Ця гра чудова, незважаючи на платний доступ, але чи можете ви перейти від різдвяної теми зараз? Вже майже два тижні січня. Різдво не буде ще один рік.
Що ще я можу сказати, крім цього. Гра в значній мірі відстойна і потребує серйозних покращень.По-перше, все коштує ДУЖЕ дорого, ви можете купити плаття за долар 1999 року для квесту чи щось подібне і отримати 100 натомість. Виправте цю гру, і поки ви це зробите, я натомість буду грати в симулятори. Але я можу знайти способи обійти це, і це робить мене щасливим. На речі не потрібно витрачати енергію, оскільки іноді ви можете пропустити. Але я думаю, що деякі речі просто жахливі у витратах і іноді роблять гру такою нудною.