Post by propoubcapmuni on Feb 18, 2022 5:40:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ jetoane generatoare de trucuri ▞▞▞
▞▞▞ Vlinder Story: Dress up games 2022 version ▞▞▞
Nu-mi place această aplicație😞
Nu-mi pasă de rating.
Acest joc are mult prea multe reclame în afară de vizionarea lor pentru accesorii și există doar câteva provocări. Nu a fost postată o nouă provocare de când am descărcat acest joc. Are potențial dacă ar posta măcar provocări zilnice și ar reduce puțin reclamele...
Vă rugăm să nu aveți opțiune o păpușă neagră dacă va fi albă în timpul transformării reale 🙄
Vlinder Story: Dress up games கேஷுவல் atcz
Îl poți face mai divers, are spălare de cursă
acest joc este nasol
Îi dau cinci stele pentru că oamenii au spus că de fiecare dată în 15 secunde vor fi o reclamă, dar contează pe 15 secunde și nu sunt reclame.
Joc drăguț de îmbrăcare și machiaj, dar fără poveste este plictisitor după una sau două runde
Este un joc bun
Mișto că a avut multe adăugiri, nici măcar nu încercați jocul, este o pierdere de timp dacă aș putea da 0 stele, îmi pare rău, dar sper că celelalte jocuri ale tale sunt mai bune
Frumos și a celor care au avut parte de o zi bună pentru jocul asta 😘🥰😍🤩
Îmi place să nu la multe reclame, este grozav de jucat
Un joc bun și distractiv. Dar reclamele sunt nebunești
Cel mai greu joc din toate timpurile! Există reclame pentru a debloca lucruri, dar există reclame LA FIECARE minut sau mai puțin. Nici măcar nu am putut să mă uit prin opțiunile de cauza apropiată a tuturor reclamelor pop-up. Practic este de nejucat
Nu îmi place mi se pare plictisitoare si 18+ nu recomand
îmi place atât de mult
Îmi place cum este la fel ca Instagram.😘
Există multe reclame! Este aproape o reclamă pe butonul Avery și apăsați. De asemenea, este glitchat, nu numai că este lent! Dacă nu vă deranjează aceste lucruri, calitatea în sine este ok.
Atâtea reclame!
Unele opțiuni de culoare și stil pot fi folosite numai dacă vizionați mai întâi o reclamă, dar chiar dacă alegeți opțiuni fără reclame, anunțurile vor fi totuși redate în mod spontan. Reclamă falsă. O aplicație groaznică.
Grafica, modul de joc și ținutele generale nu mă atrag. Apariția reclamelor la fiecare 5 secunde devine, de asemenea, obositoare.
Nu pentru mine
Eu personal nu cred că este foarte interesant
este jocul perfect pe care îl căutam, dar când apăs pe Articole publicitare, scrie „Fără reclame, vă rugăm să încercați din nou mai târziu”. foarte rău 😞 Și mai puțin Vă rugăm să remediați asta. ....... Mulțumesc 😊
Doar... Sunt atât de multe reclame. M-am jucat câteva minute și m-am uitat la 20 de reclame. Jocul nu este suficient de interesant ca să văd dincolo de reclame, așa că l-am dezinstalat deja.
Tară
Urăsc jocul
Sunt foarte distractive și educative multe reclame, dar merită
Acesta este un joc bun dacă vrei doar să treci timpul, dar voi spune că există o mulțime de reclame
Am primit reclame în timp ce mă uitam la o reclamă pentru păr. Majoritatea lucrurilor de deblocat necesită reclame vizionate și primești reclame indiferent de ceea ce faci la fiecare minut. Sunt destul de tolerant și cu reclamele, dar asta e exagerat.
Acesta este un joc bun👍🏻
h h
Destul de bine cu excepția reclamelor
Fain jocu
Rece! Îmi place cum te poți îmbrăca
Aplicație grozavă, dar nu pot remedia „glitch”-ul, așa că devine negru timp de 1 secundă și 0 minute și înapoi și din nou înapoi, remediați vă rog
Ce mai bun joc mă joc mereu cinci stele pentru jocul acesta
Vlinder Story: Dress up games Thông thường fjfy
Vlinder Story: Dress up games Diverse qacr
Eh
Îmi plac toate interacțiunile folosite în acest joc pentru a face un personaj atât de frumos.
E in regula.
Bun
Acest joc este extraordinar! Dar vă rugăm să reduceți numărul de reclame pentru îmbrăcăminte. Înțeleg că trebuie să le ai, dar măcar poți să le faci să nu fie la fel? Mulțumiri :-)
Va acest joc cred că este bun, dar pentru a spune că nu funcționează, încerc să îl instalez de 10 ori, dar nu a făcut-o și întotdeauna spun numele jocului și îmi spun că acest joc nu va fi instalat și ceva de genul acesta și acelea de 10 ori Încerc în el tot spunând că nu am avut timp să joc și pentru prima stea îmi pare rău dacă l-am încercat, aș pune direct un 5 stele și aș pune un feedback fantastic, dar nu am încercat, așa că vă rog să fiu de 1 stea și feedback-ul.😕🙁
acest joc are prea multe reclame
Waaaay prea multe reclame
glitchie desiving și pentru multe reclame acest joc este stupid și nu merită jucat, doar va pierde timpul
PREA MULTE ANUNȚURI 🙄😠
Cateau 어드벤처 diom